fejs_grupa_protiv_obija_01

Već neko vrijeme na najpopularnijoj društvenoj mreži u Hrvatskoj -Facebook- traje pravi mali virtualni rat između političkih protivnika.

Najjače stranke prednjače već samim time što imaju najviše članova i simpatizera, ali “Fejs” je i odličan kanal za promociju manjih političkih grupacija kojima je teško doći do medijskog prostora.

Otvorena je i “riječka” grupa u kojoj se poziva Obersnel da se ne kandidira za gradonačelnika. Nije poznato stoji li iza grupe neka stranka ali je sigurno da u trenutku pisanja ovog članka ima 325 članova, a njih 1416 još nije odgovorilo na poziv da se učlane u grupu. Kreator grupe je Edin Hodžić, a u opisu grupe se kaže:

Riječani, zamolimo Obersnela da se NE kandidira za gradonačelnika

Ovo je stranica za sve one kojima je dosta da nas Obi laže i vuče za nos. Već mi ga je pun kufer! Pokažimo riječanke i riječani koliko ima nas koji želimo da Obi ne bude više gradonačelnik!!!
Stalno nas lažu da je napravio sve i svašta ali …. niš od toga! Nema posla, nema se para, ko fol radi za nas mlade!!!

Dobra mu je ona OBI TV – pa koji se normalni političar može sprdat pa samog sebe zvat Obi – STRAŠNO!!!! A tek koliko je para na to potrošio!

Zato glasajte i pokažimo koliko nas ima!!!!!”

Borba za najmlađe birače je davno počela, a Facebook je idealan kanal za pristupiti s jednostavnim porukama upravo toj skupini koju je ujedno i najteže motivirati da izađe na birališta.

I.L.